Jawatan Kosong Pengawas Hutan Gred G19 - Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis


Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis dengan sukacitanya mengumumkan kekosongan jawatan bagi calon-calon yang berminat dan berkelayakan untuk menyertai pasukan mereka. Salah satu jawatan yang ditawarkan adalah jawatan Pengawas Hutan Gred G19.


Berikut adalah butiran penting mengenai jawatan kosong tersebut:

Jawatan:

   - Pengawas Hutan Gred G19


Syarat Kelayakan Umum:

   - Warganegara Malaysia

   - Calon lelaki dan keutamaan diberikan kepada calon anak negeri Perlis

   - Untuk syarat kelayakan, gaji, dan tugas yang lengkap, sila rujuk link berikut: (https://www.interactive.jpa.gov.my/ezskim/klasifikasi/perbekalanskim.asp?id_skim=3DG03)


Cara Membuat Permohonan:

   - Calon boleh membuat permohonan secara online melalui Portal Rasmi Spa9. Pastikan semua maklumat yang diperlukan diisi dengan lengkap dan tepat.

    -Iklan kekosongan ini -PengawasHutanGredG19


Tarikh tutup permohonan 

    -adalah pada 11 Jun 2023 (Ahad). Calon-calon yang berminat digalakkan untuk mengemukakan permohonan secepat mungkin bagi memastikan peluang pekerjaan ini tidak terlepas.


Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis menyediakan peluang kerjaya yang menarik dan pelbagai kelebihan untuk para pekerja. Bergabung dengan pasukan mereka akan memberi peluang untuk terlibat dalam pembangunan negeri Perlis dan melaksanakan tugas-tugas penting dalam bidang pengawasan hutan.

Bagi calon yang berkelayakan, jangan lepaskan peluang ini untuk memperoleh jawatan yang menarik di Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis. Buatlah permohonan sekarang dan raih peluang pekerjaan yang menjanjikan dalam sektor awam.