Kerja kosong sabah SESB

JAWATAN KOSONG SABAH ELECTRICITY SDN BHD - SESB SABAH (Jawatan Kosong 2023 SESB SABAH)

Admin
February 26, 2023
0 Comments
Home
Kerja kosong sabah
SESB
JAWATAN KOSONG SABAH ELECTRICITY SDN BHD - SESB SABAH (Jawatan Kosong 2023 SESB SABAH)

KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Memberi kemudahan secara atas talian untuk penduduk sabah yang ingin mencari kerja.

SESB yang ditubuhkan pada 1998, merupakan anak syarikat 80% milik Tenaga Nasional Berhad (TNB) dan 20% oleh Kerajaan Negeri Sabah. Ia adalah utiliti bersepadu menegak yang menyediakan perkhidmatan penjanaan, penghantaran dan pengedaran yang boleh dipercayai di negeri Sabah dan Wilayah Persekutuan Labuan. Satu-satunya utiliti kuasa di Sabah, SESB komited untuk membangunkan infrastruktur elektrik di negeri Sabah dan Wilayah Persekutuan melalui penjanaan, penghantaran dan pengagihan.

Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh Sabah Electricity Sdn. Bhd. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

1. Tukang Kontrak

2. Tukang Kontrak (Mekanikal)

3. Pemotong Bekalan Kontrak (Beluran)


MAJIKAN: Sabah Electricity Sdn. Bhd.


TARIKH TUTUP PERMOHONAN: 27,28 Jan & 06 Feb 2023


KEKOSONGAN :  

Tidak dinyatakan


LOKASI: Sabah

Mengikut Kekosongan yang tersedia diseluruh sabah.


GAJI 

Gaji yang menarik mengikut pengalaman dan Kelulusan(rujuk iklan)

-Akan Dibincangkan semasa temuduga


FAEDAH/MANFAAT

-Kenaikan gaji

-Bonus tahunan

-Cuti tahunan,cuti sakit dan lain

-Dan banyak lagi mengikut Majikan/syarikat tertentu.


SYARAT-SYARAT

* 18 tahun ke atas

* Warganegera Malaysia

* Mempunyai kelulusan SPM serta sijil yang berkiatan.

* Mempunyai pengalaman atau tidak, tertakluk syarat-syarat daripada majikan Syarat Penuh disini


PENDAFTARAN SECARA ONLINE

>>APPLY NOW<<


Jika memerlukan sebarang bantuan, sila hubungi Pentadbir sistem eRecruit melalui e-mel:erecruit@sesb.com.my atau hubungi mereka di talian tetap 088-282 715/088-282 714/088-282 221.


Untuk memohon jawatan yang diiklankan, Anda harus mendaftar sebagai pemohon di sistem eRecruit. Jika Anda sudah terdaftar, silakan log masuk ke dalam sistem. Pemohon disarankan untuk mengecek status permohonan secara berkala setelah tarikh iklan ditutup. Pemohon yang dipilih untuk proses Temuduga akan diberitahu melalui email yang didaftarkan.


Sesuai dengan Kod Tata Kelola Perlindungan Data Pribadi untuk Sektor Utilitas (Listrik), harap diketahui bahwa semua data pribadi pemohon yang dicatat dalam sistem eRecruit hanya akan disimpan selama 24 bulan dari tanggal pembuatan akun. Setelah periode tersebut, akun pemohon akan dihapus sesuai jadwal penghapusan data pribadi. Pemohon yang masih berminat harus mendaftar kembali seperti proses pendaftaran pertama kali.

Blog authors

No comments