JAWATAN KOSONG PEJABAT DAERAH KUALA PENYU SABAH (PDKP) - PEMBANTU OPERASI GRED N11

 
KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]

Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh PEJABAT DAERAH KUALA PENYU. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


Baca Juga...


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. PEMBANTU OPERASI GRED N11


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai 02 kekosongan Jawatan Tetap oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 31 Januari 2023

LOKASI: Daerah Kuala Penyu, Sabah 


1. PEMBANTU OPERASI GRED N11

-Kekosongan : Dua (02) Jawatan.

-Lokasi : Daerah Kuala Penyu, Sabah 

-Jawatan : Tetap

-Gaji : RM1,216.00 - RM2,983.00

-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam khidmat Kerajaan

-Kelayakan : PT3/PMR

TAMBAHAN
-Memiliki lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E yang dikeluarkan oleh Jabatan Pengangkutan Jalan [kecuali Lesen Memandu  Percubaan (P)].
-Memperolehi (sekurang-kurangnya Gred E) dalam lima (5) mata pelajaran termasuk Bahasa Melayu dan Matematik.

TUGAS RINGKAS
-Bertanggungjawab untuk menjalankan tugas-tugas yang berkaitan dengan kelancaran urusan harian pejabat. Ini termasuk menguruskan pergerakan fail, mengendalikan penghantaran, dan mendaftarkan surat, dokumen, saman, dan notis. Selain itu, melibatkan pemanduan dan penyelenggaraan kenderaan yang tertakluk kepada lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E. Tanggungjawab juga melibatkan pelaksanaan tugas operasi umum dengan sifat 'hands-on', yang memerlukan keupayaan fizikal di dalam persekitaran pejabat.

PERMOHONAN <

IKLAN KEKOSONGANCARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:

-Pemohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan Melayari Laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah di alamat https://espans.sabah.gov.my/login/awam.php

-Hanya calon - calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

-Salinan Sijil - Sijil Asal (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA perlu dibawa apabila anda Berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

-Permohonan yang diterima daripada calon - calon yang TIDAK MEMENUHI kelayakan yang disyaratkan dalam iklan ini tidak akan dipertimbangkan.

-Pemohon - pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan Selepas EMPAT BULAN (04) dari tarikh tutup iklan, hendaklah menanggap pemohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH PERMOHONAN BERMULA 18 JANUARI 2024 SEHINGGA 31 JANUARI 2024, JAM 11.59 MALAM


Semoga Berjaya!!  


Sumber: espans Sabah / infokerjasabah.com


Keyword/Tag