JAWATAN KOSONG KEMENTERIAN KEWANGAN NEGERI SABAH (KKN)


KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]

Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh KEMENTERIAN KEWANGAN NEGERI SABAH (KKNS). sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


Baca Juga...


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. PEGAWAI TADBIR GRED N41 - 06 KEKOSONGAN


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai 06 Kekosongan Jawatan Sementara oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 31 Januari 2023

LOKASI: KOTA KINABALU


PEGAWAI TADBIR GRED N41
-Kekosongan : Enam (06) Jawatan, 
-Kelayakan : Ijazah Sarjana Muda (Berkaitan)
-Jawatan : Sementara
-Gaji : RM2,080.00 - RM9,546.00
-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam khidmat Kerajaan
-Lokasi : *KOTA KINABALU

TAMBAHAN
-Ijazah sarjana muda /  kepujian yang diiktiraf oleh Kerajaan


TUGAS RINGKAS
1. Merancang, menggubal, dan melaksanakan dasar-dasar awam dalam pengurusan sumber tenaga manusia dan organisasi, sumber kewangan, ekonomi, pentadbiran, serta pembangunan wilayah/daerah/tempatan/tanah. Juga terlibat dalam perancangan dan pentadbiran sosial, hubungan antarabangsa, hal ehwal luar negeri, keselamatan/ketahanan negara, dan pengurusan teknologi maklumat.

2. Bertanggungjawab untuk pengurusan perolehan peralatan pejabat agensi-agensi Kerajaan, memberikan khidmat pakar runding terhadap sistem kerja dan pengurusan kakitangan. Selain itu, turut terlibat dalam urusan pindah milik, gadaian, melepaskan gadaian dan pajakan, serta mempunyai tanggungjawab terhadap pembahagian pusaka.


PERMOHONAN <

IKLAN KEKOSONGAN


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:

-Pemohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan Melayari Laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah di alamat https://espans.sabah.gov.my/login/awam.php

-Hanya calon - calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

-Salinan Sijil - Sijil Asal (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA perlu dibawa apabila anda Berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

-Permohonan yang diterima daripada calon - calon yang TIDAK MEMENUHI kelayakan yang disyaratkan dalam iklan ini tidak akan dipertimbangkan.

-Pemohon - pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan Selepas EMPAT BULAN (04) dari tarikh tutup iklan, hendaklah menanggap pemohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH PERMOHONAN BERMULA 18 JANUARI 2024 SEHINGGA 31 JANUARI 2024, JAM 11.59 MALAM


Semoga Berjaya!!  


Sumber: espans Sabah / infokerjasabah.com


Keyword/Tag