JAWATAN KOSONG JABATAN HAL EHWAL AGAMA ISLAM NEGERI SABAH (JHEAINS)


KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]

Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh JABATAN HAL EHWAL AGAMA ISLAM NEGERI SABAH (JHEAINS). sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


Baca Juga...


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) /PENOLONG JURUTERA GRED JA19


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai 04 Kekosongan Jawatan Sementara oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 31 Januari 2023

LOKASI: *BAHAGIAN PEMBANGUNAN, KOTA KINABALU


1. PELUKIS PELAN (KEJURUTERAAN AWAM) /PENOLONG JURUTERA GRED JA19
-Kekosongan : Empat (04) Jawatan, 
-Kelayakan : SPM/SKM
-Jawatan : Tetap & Sementara
-Gaji : RM1,377.00 - RM4,052.00
-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam khidmat Kerajaan
-Lokasi : *BAHAGIAN PEMBANGUNAN, KOTA KINABALU

TAMBAHAN
-Sijil Kemahiran Malaysia Tahap 2 / Tahap 3

TUGAS RINGKAS
Bertanggungjawab melaksanakan penyediaan lukisan teknikal dan spesifikasi, menyemak lukisan perunding, merekod dan menyelenggara lukisan, menyediakan lukisan kerja dan lukisan perunding, serta menyediakan laporan dan tugas-tugas lain yang berkaitan.

PERMOHONAN <

IKLAN KEKOSONGAN


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:

-Pemohonan hendaklah dibuat secara ONLINE SAHAJA dengan Melayari Laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah di alamat https://espans.sabah.gov.my/login/awam.php

-Hanya calon - calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.

-Salinan Sijil - Sijil Asal (sijil lahir / kad pengenalan pemohon / kad pengenalan kedua ibubapa [sijil mati jika berkaitan] / sijil-sijil akademik dan dokumen - dokumen lain yang berkaitan dan disyaratkan dalam iklan ini HANYA perlu dibawa apabila anda Berjaya dipanggil untuk ditemuduga kelak.

-Permohonan yang diterima daripada calon - calon yang TIDAK MEMENUHI kelayakan yang disyaratkan dalam iklan ini tidak akan dipertimbangkan.

-Pemohon - pemohon yang tidak mendapat sebarang jawapan Selepas EMPAT BULAN (04) dari tarikh tutup iklan, hendaklah menanggap pemohonan mereka tidak berjaya.

TARIKH PERMOHONAN BERMULA 18 JANUARI 2024 SEHINGGA 31 JANUARI 2024, JAM 11.59 MALAM


Semoga Berjaya!!  


Sumber: espans Sabah / infokerjasabah.com


Keyword/Tag