Home
JawatanKosongMalaysia
kerajaan
Melaka
JAWATAN KOSONG MERINYU TALI AIR GRED J19 SPM/SVM/SKM
 

KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]


Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Melaka. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. Merinyu Tali Air Gred J19


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai Beberapa kekosongan oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 28 November 2023

LOKASI: Negeri Melaka


1. MERINYU TALI AIR GRED J19

-Kekosongan : Satu (01) Jawatan, Tiga (03 Kekosongan)

-Lokasi : *Melaka

-Jawatan : Tetap

-Gaji Permulaan: RM1,377.00 / RM1,435.12 / RM1,493.24

-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam Dalam Khidmat Kerajaan

-Kelayakan : SPM/SVM/SKM2&3 (Berkaitan)


>LINK PERMOHONAN<

>IKLAN KEKOSONGAN<


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:

- Untuk membuat permohonan, calon boleh mengisi permohonan secara online melalui laman web yang disediakan, Boleh diakses untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarat-syarat permohonan, tarikh tutup permohonan, dan prosedur yang perlu diikuti, Pautan;

- Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat peribadi dengan tepat dan terkini sebelum menghantar permohonan. Hanya calon yang terpilih dan tersenarai pendek sahaja yang akan menerima emel pemberitahuan untuk menghadiri peperiksaan dan sesi temuduga.

- Bagi pemohon yang suda mendaftar hanya melog masuk dan mengupdate jawatan yang ingin di mohon dan menghantar permohonan di dalam potral rasmi, pastikan semak syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

*TARIKH AKHIR PERMOHONAN ADALAH SEBELUM ATAUPADA 28 NOVEMBER 2023.

Semoga Berjaya!!

Blog authors

No comments