Jawatan Kosong Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29


KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]


Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai dua puluh enam kekosongan oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 31 Oktober 2023

LOKASI: Pentadbiran Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis


1. Penolong Pegawai Hal Ehwal Islam Gred S29

-Kekosongan : Satu (01) Jawatan, Enam (06) Simpanan 

-Lokasi : *Negeri Perlis

-Jawatan : Tetap

-Gaji : RM1,493.00 - RM5,672.00

-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam khidmat Kerajaan

-Kelayakan : STPM/STAM/DIPLOMA (Berkaitan)

-Syarat-Syarat, Gaji Penuh


Kelayakan Tambahan

-Calon Lelaki Sahaja,

-Status Kelahiran Negeri Perlis

-Alamat/Tempat Tinggal Negeri Perlis


>LINK PERMOHONAN<

>IKLAN KEKOSONGAN<


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:
- Untuk membuat permohonan, calon boleh mengisi permohonan secara online melalui laman web yang disediakan, Boleh diakses untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarat-syarat permohonan, tarikh tutup permohonan, dan prosedur yang perlu diikuti, Pautan;

- Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat peribadi dengan tepat dan terkini sebelum menghantar permohonan. Hanya calon yang terpilih dan tersenarai pendek sahaja yang akan menerima emel pemberitahuan untuk menghadiri peperiksaan dan sesi temuduga.

- Bagi pemohon yang suda mendaftar hanya melog masuk dan mengupdate jawatan yang ingin di mohon dan menghantar permohonan di dalam potral rasmi, pastikan semak syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

Semoga Berjaya!!


Sumber: Spa9