IKLAN JAWATAN KOSONG PEMANDU KENDERAAN GRED H11


KERAJAAN,SWASTA,FULL TIME,PART TIME, Dan lain-lain Memberi kemudahan secara atas talian untuk Rakyat Malaysia yang ingin mencari kerja.[ Jawatan & Info-info Bermanfaat ]


Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Pulau Pinang. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. Pemandu Kenderaan Gred H11


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai beberapa kekosongan oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP: 12 Oktober 2023

LOKASI: *Pulau Pinang


1. Pemandu Kenderaan Gred H11

-Kekosongan : Satu (01) Jawatan, Tiga (03) Simpanan

-Lokasi : *Pulau Pinang

-Jawatan : Tetap

-Gaji : RM1,218.00 - RM2,939.00

-Kenaikan Tahunan : RM80.00

-Kemudahan : Cuti Rehat, Cuti Sakit, & Pelbagai Dalam khidmat Kerajaan

-Kelayakan : PT3/PMR


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:
Untuk membuat permohonan untuk Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA), ikuti langkah-langkah di bawah:

1.- Mulakan dengan melayari laman web rasmi Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) di (https://www.spa.gov.my/).

Pemandu Kenderaan Gred H11

2.- Sekiranya ini adalah kali pertama anda memohon, anda mungkin perlu mendaftar sebuah akaun di laman web SPA. Ini biasanya melibatkan penyediaan maklumat peribadi asas.

3.- Sekiranya anda telah mempunyai akaun, log masuk ke dalam sistem SPA dengan menggunakan maklumat akaun anda.

4.- Cari dan pilih jawatan yang sesuai dengan kelayakan dan minat anda. SPA seringkali mengiklankan jawatan kosong secara berkala.

5.- Baca dengan teliti syarat-syarat dan kelayakan yang diperlukan untuk jawatan tersebut. Pastikan anda memenuhi syarat-syarat tersebut sebelum membuat permohonan.

6.- Isi borang permohonan dengan maklumat peribadi dan kelayakan anda. Pastikan bahawa maklumat yang anda berikan adalah tepat dan lengkap.

7.- Anda mungkin diminta untuk memuat naik dokumen sokongan seperti salinan sijil, transkrip, gambar pasport, dan dokumen-dokumen yang diperlukan yang membuktikan kelayakan anda.

8.- Sebelum menghantar permohonan, semak semula maklumat yang telah anda isi. Pastikan semua maklumat adalah betul dan lengkap.

9.- Setelah yakin dengan maklumat yang telah diisi, hantar permohonan anda melalui laman web SPA.

10.- Anda boleh menggunakan akaun anda untuk memantau status permohonan anda. SPA akan memberikan maklumat tentang perkembangan permohonan anda.

11.- Jika permohonan anda berjaya, anda mungkin dipanggil untuk sesi temuduga. Pastikan anda bersedia dengan membaca semula maklumat tentang temuduga tersebut dan menghadirinya pada tarikh yang ditetapkan.

Pastikan anda sentiasa memeriksa laman web SPA untuk jawatan kosong yang sesuai dan mengikuti panduan yang diberikan semasa membuat permohonan. Setiap jawatan kosong mungkin mempunyai prosedur permohonan yang berbeza, jadi pastikan anda memahami syarat-syarat untuk setiap jawatan yang anda minati.

Semoga Berjaya!!


Sumber: SPA9 / infokerjasabah.com


Related keywords

1. Pemandu Kenderaan Gred H11
2. Permohonan Pemandu Gred H11
3. Syarat Pemandu Kenderaan H11
4. Jawatan Kosong Pemandu Gred H11
5. Pengambilan Pemandu H11 Terkini
6. Gaji Pemandu Kenderaan H11
7. Kelayakan Pemandu Gred H11
8. Borang Permohonan Pemandu H11
9. Tugasan Pemandu Gred H11
10. Cara Memohon Jawatan Pemandu Kenderaan H11