Iklan Kekosongan Pemandu Kenderaan Gred H11 Pelbagai Kementerian/Jabatan Sabah


Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia Serta Di Pelbagai Kementerian/Jabatan (Sabah) sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Kementerian Kesihatan Malaysia Serta Di Pelbagai Kementerian/Jabatan (Sabah) Membuka pelbagai jawatan Seluruh Sabah dan memerlukan pekerja yang berkelayakan untuk Memohon jawatan yang Tersedia dia bawah.


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini mempunyai Beberapa Kekosongan oleh itu pemohon di galakan memohon mana-mana jawatan yang tersedia mengikut kelayakan dan lokasi yang di tetapakan.

1. Pemandu Kenderaan GRED H11
Kekosongan:  19
Simpanan: 103

SYARAT KELAYAKAN

Kriteria Yang Diperlukan Adalah Seperti Berikut;
* 18 tahun ke atas
*Warganegara Malaysia
* Mempunyai kelulusan PMR/PT3
* Berperwatakan baik
* Mempunyai pengalaman atau tidak, tertakluk syarat-syarat daripada Majikan.
*Baca syarat-syarat & Tugas penuh di Syarat permohonan.


LOKASI

Senarai Lokasi yang tersedia seperti berikut;
-Sabah


INFO TUGAS

-Bertanggungjawab melaksanakan skop tugas pemanduan kenderaan yang memerlukan lesen memandu daripada Jabatan Pengangkutan Jalan serta menjaga kenderaan/jentera di bawah kelolaannya supaya sentiasa berada dalam keadaan bersih dan selamat untuk setiap perjalanan. Antara kenderaan/jentera yang diliputi oleh skim perkhidmatan ini ialah kereta, van, kenderaan ringan pacuan empat roda, bas, lori, dumper, roller dan traktor pertanian.


GAJI DAN INSENTIF

Gaji insentif dan lain-lain Mengikut majikan Seperti Berikut;
-Gaji Ditawarkan : 
-Lesen Kelas D H11: RM1264.15 - RM2,939.00
-Lesen Kelas E/E1/E2 H11: RM1310.30
-Lesen Kelas F/H H11: RM1356.45
-Lesen Kelas G/I H11: RM1402.60
-Tetap
-EPF&SOCSO
-Cuti tahunan,cuti sakit dan lain
-Elaun dan lain-lain
-Dan banyak lagi dalam khidmat kerajaan


CARA MEMBUAT PERMOHONAN
Untuk membuat permohonan, calon boleh mengisi borang permohonan secara online melalui laman web yang disediakan oleh Pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri Perlis. Pautan "•SYARAT PENUH / •PERMOHONAN JAWATAN / •IKLAN KEKOSONGAN" boleh diakses untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarat-syarat permohonan, tarikh tutup permohonan, dan prosedur yang perlu diikuti.

Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat peribadi dengan tepat dan terkini sebelum menghantar permohonan. Hanya calon yang terpilih dan tersenarai pendek sahaja yang akan menerima emel pemberitahuan untuk menghadiri peperiksaan dan sesi temuduga.

Bagi pemohon yang suda mendaftar hanya melog masuk dan mengupdate jawatan yang di mohon dan menghantar permohonan di dalam potral rasmi, pastikan semak syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.


TARIKH TUTUP PERMOHONAN
Tarikh tutup permohonan adalah pada 18 Julai 2023 (Selasa). Pemohon dinasihatkan untuk menghantar permohonan secepat mungkin dan tidak menunggu sehingga tarikh tutup untuk memastikan kepelbagaian peluang diberikan kepada semua calon yang berkelayakan.

Dengan jawatan kosong yang ditawarkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia Serta Di Pelbagai Kementerian/Jabatan (Sabah) , ini adalah peluang yang baik untuk individu yang berminat dalam bidang tersebut, Segera buat permohonan dan jangan lepaskan peluang ini!


Join Group Telegram Untuk Mendapatkan Update Percuma

https://t.me/JawatanKosongSeluruhSabah


Sumber: interactive / SPA9