Permohonan Jawatan Kosong di Institut Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH) - Kerja Kosong


Institut Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH) merupakan sebuah institut yang bertanggungjawab dalam memastikan keselamatan dan kesihatan pekerjaan di Malaysia. Sebagai sebuah badan yang diiktiraf di bawah Kementerian Sumber Manusia, NIOSH seringkali menawarkan peluang pekerjaan kepada individu yang berkelayakan untuk menyertai pasukan mereka.

Senarai Jawatan;
1. Contract Technician
2. Driver
3. Chargeman

Syarat Kelayakan Umum
Syarat kelayakan umum untuk jawatan-jawatan ini termasuklah mempunyai kelayakan pendidikan minimum dari PMR/PT3/SPM/SKM/Diploma. Sila rujuk syarat kelayakan penuh yang terdapat di laman web Iklan NIOSH untuk setiap jawatan yang dipohon.

Gaji dan Lain2
Gaji bagi jawatan-jawatan ini akan dibincangkan dan lain-lain manfaat lanjut akan diberikan kepada pekerja yang berjaya. NIOSH mengutamakan kebajikan pekerja dan memberikan pelbagai faedah seperti elaun, cuti tahunan, dan kemudahan kesihatan.

Cara Membuat Permohonan
Bagi calon yang berminat untuk membuat permohonan jawatan di NIOSH, berikut adalah cara yang perlu diikuti:

1. Calon perlu menyediakan resume yang terkini.
2. Salinan kad pengenalan dan sijil kelayakan yang berkaitan juga perlu disertakan.
3. Calon perlu memuat naik maklumat dan dokumen tersebut melalui link permohonan yang disediakan. Link Permohonan

Lokasi Kekosongan Jawatan Seperti Berikut:
1. Johor
2. Selangor
3. Sandakan

Tarikh Tutup Permohonan
Tarikh tutup permohonan adalah sehingga iklan kekosongan jawatan tersebut dipadamkan. Calon diingatkan untuk memohon secepat mungkin dan tidak menunggu sehingga tarikh tutup permohonan.

Calon perlu diingatkan bahawa hanya mereka yang benar-benar memenuhi syarat kelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga. Oleh itu, pastikan anda memenuhi semua syarat yang ditetapkan sebelum memohon.

Bagi individu yang berminat untuk menyertai Institut Keselamatan & Kesihatan Pekerjaan Negara (NIOSH), ini adalah peluang yang baik untuk membangunkan kerjaya dalam bidang keselamatan dan kesihatan pekerjaan. Dengan mengikuti langkah-langkah permohonan yang dinyatakan di atas, anda berpeluang untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang bertanggungjawab dalam menjaga keselamatan pekerja di Malaysia.

Tag
Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan
Institut NIOSH
Pusat Latihan NIOSH
Sijil NIOSH
Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan
Kursus Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan
NIOSH Malaysia
Latihan Keselamatan Pekerjaan
Sistem Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan
Pusat Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan

Catat Ulasan

0 Ulasan