JAWATAN KOSONG SISTEM PANGKALAN DATA UTAMA (PADU) - JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA NEGERI SABAH


Jabatan Perangkaan Malaysia merupakan agensi utama kerajaan yang diamanah dan dipertanggungjawab untuk memungut, mentafsir serta menyebar perangkaan yang bertepatan masa dan terkini untuk memantau prestasi ekonomi dan juga pembangunan sosial negara. 

Jabatan Perangkaan Malaysia Negeri Sabah yang beroperasi di Kompleks Pentadbiran Kerajaan Persekutuan Sabah juga mempunyai pejabat-pejabat operasi di Keningau, Kota Marudu, Sandakan, lahad Datu dan Tawau bagi membantu memantapkan lagi kerja-kerja pengumpulan data oleh Jabatan Perangkaan Negeri.


Untuk pemohon pastikan iklan yang di terbitkan memenuhi syarat dan kelayakan yang di tetapkan oleh JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA NEGERI SABAH. sebelum memohon baca dengan teliti iklan jawatan kosong yang di iklankan di bawah.


MAKLUMAT JAWATAN KOSONG

Membuka jawatan kosong dan memerlukan Rakyat Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk Memohon jawatan yang Tersedia di bawah.

1. MYSTEP E19 PADU (TAWAU) - 19 KEKOSONGAN

2. MYSTEP E19 PADU (KOTA KINABALU) - 45 KEKOSONGAN

3. MYSTEP E19 PADU (SANDAKAN) - 22 KEKOSONGAN


JAWATAN KOSONG YANG TERSEDIA

Jawatan di bawah ini Mempunyai Beberapa kekosongan oleh itu pemohon di galakan memohon jawatan yang tersedia mengikut kelayakan yang di tetapakan.

TARIKH TUTUP : 03 MAC 2024

LOKASI : DAERAH KOTA KINABALU / RANAU  / KOTA BELUD  / TUARAN  / PENAMPANG  / PAPAR  / BEAUFORT / KUALA PENYU  / SIPITANG / PUTATAN / MEMBAKUT / TAWAU / SEMPORNA / KUNAK  / KELABAKAN / SANDAKAN / KINABATANGAN / BELURAN / TONGOD / TELUPID 

TARAF JAWATAN : KONTRAK (MySTEP)

GAJI : RM1500 - RM1999

KEMUDAHAN : KWSP&PERKESO, CUTI REHAT, CUTI SAKIT, & PELBAGAI DALAM KHIDMAT KERAJAAN

KELAYAKAN : SPM & KEATAS

TUGAS RINGKAS : MEMBANTU MEMBUAT HEBAHAN DAN PROMOSI BERKENAAN SISTEM PANGKALAN DATA UTAMA (PADU)  DI BAWAH JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA NEGERI SABAH


-MOHON SEKARANG

PERMOHONAN / GAJI / SYARAT <


#Ke Laman Web MYFutureJobs Cari 

Tajuk: JABATAN PERANGKAAN MALAYSIA NEGERI SABAH

Lokasi: SABAH


CARA-CARA MEMBUAT PERMOHONAN:

- Untuk membuat permohonan, calon boleh mengisi permohonan secara online melalui laman web yang disediakan, Boleh diakses untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai syarat-syarat permohonan, tarikh tutup permohonan, dan prosedur yang perlu diikuti, Pautan;

- Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat peribadi dengan tepat dan terkini sebelum menghantar permohonan. Hanya calon yang terpilih dan tersenarai pendek sahaja yang akan menerima emel pemberitahuan untuk menghadiri peperiksaan dan sesi temuduga.

- Bagi pemohon yang suda mendaftar hanya melog masuk dan mengupdate jawatan yang ingin di mohon dan menghantar permohonan di dalam potral rasmi, pastikan semak syarat kelayakan sebelum membuat permohonan.

- Makluman Iklan Kekosongan akan dipadam selepas tarikh tutup kekosongan


*TARIKH AKHIR PERMOHONAN ADALAH SEBELUM ATAU PADA 03 MAC 2024.

Semoga Berjaya!!


Sumber: MYFutureJobs


Tag

Catat Ulasan

0 Ulasan